הצעת עבודה יועצ/ת מגדר לארגון אקופיס המזרח התיכון

אוגוסט 15, 2017

דרוש/ה יועצ/ת מגדר לפרויקט של ארגון אקופיס המזרח התיכון (http://ecopeaceme.org/) המקדם שיתופי פעולה סביבתיים חוצי גבולות בין ישראל, הרשות הפלסטינית וירדן. הפרויקט יתקיים במהלך תקופה של 22 חודשים ומטרתו תהיה להוביל להסכמות חדשות בנושא מים בין ישראל לרשות הפלסטינית.

הפרויקט יתמקד באגן אחד חוצה-גבולות, אגן חברון-נגב-עזה. ההתקדמות האפשרית באגן תוביל לשינוי במדיניות ולהסכמות חדשות בתחום המים.

פרטים נוספים בקול הקורא.

קורס אבני פינה לתואר ראשון בחקר סכסוכים

אוגוסט 7, 2017

לראשונה מציע מרכז שוויץ לחקר סכסוכים קורס לתלמידי BA בניהול ויישוב סכסוכים. הקורס יתקיים במסגרת אבני פינה בתחום החברתי

הקורס יועבר על ידי ד"ר יובל בנזימן בהר הצופים (אינו פתוח לתלמידי מדעי החברה ועבודה סוציאלית) בימי רביעי בסמסטר ב' בין השעות 14:00-12:30

זה הזמן להתחיל להכיר את תחום חקר הסכסוכים לקראת לימודי תואר שני בתכנית

בחינת פטור ביחב"ל/מדע המדינה

יולי 6, 2017

הודעה זו מיועדת לסטונדטים המתחילים את לימודיהם בשנת תשע"ח ונדרשים במסגרת קורסי ההשלמה לתואר ללמוד קורס מבוא למדע המדינה או מבוא ליחב"ל

באפשרות הסטודנטים הנדרשים לקורסי ההשלמה הללו להמיר את הלימודים בבחינות "פטור" שיתקיימו במהלך ספטמבר. יש להחליט באיזה משני הקורסים לגשת לבחינת הפטור

1. מבוא למדע המדינה (מועד הבחינה נקבע לתאריך 12.9)
  2. מבוא ליחב"ל (מועד הבחינה טרם נקבע יתקיים בחלק השני של חודש ספטמבר)

ההכנה למבחני ה"פטור" תעשה  באופן עצמאי, על סמך מקורות ביבליוגרפים שפרטיהם ישלחו אליך לאחר הרישום לבחינה.

הצעת עבודה - משרד המדען הראשי במשרד המדע

יוני 7, 2017

דרוש.ה סטודנט.ית (תואר ראשון או שני) מוכשר.ת ושקדנ.ית לתפקיד של סיוע מדעי ליחידת מדעי הרוח והחברה באגף המדען הראשי.

היקף העבודה: 120-100 שעות חודשיות. שעות יחסית גמישות.

העבודה במשרד המדע והטכנולוגיה בירושלים ותכלול מפעם לפעם פגישות מחוץ למשרד.

עיקרה סיוע אדמיניסטרטיבי וארגוני – טיפול בקולות קוראים, הצעות מחקר, כנסים ופרויקטים ייחודיים, קשרי חוץ, ארגונים בינלאומיים ועוד.

הצעת עבודה בתחום הנחיית קבוצות

מאי 4, 2017

Part time Mediators/Facilitators needed for Jerusalem Project

Leonard Davis Institute for International Relations, Hebrew University and Israeli/Palestine Creative Research Initiative (IPCRI) is searching for part time mediators/facilitators for a Jerusalem EU project: "Building a Common Vision: Bottom up Engagement on the Future of Jerusalem”.

משרה בינלאומית - לבוגרי תואר שני באוניברסיטה

אפריל 27, 2017

משרה בינלאומית מרתקת בבייג'ין:

אחרי תכניות ותיקות של הבנק העולמי ובנקים לפיתוח נוספים מרחבי העולם, גם הבנק האסייני לפיתוח משיק תכנית Young Professionals משלו. למחזור הראשון של התכנית ייבחרו 8-12 מועמדים, לא יותר ממועמד אחד מכל מדינה. המועמדים שייבחרו יזכו לקחת חלק במוסד פיננסי בינלאומי ענק המבצע פרויקטים לפיתוח בינלאומי ברחבי העולם, ונמצא עדיין בשלבי הקמה והתעצבות. התכנית מיועדת לבוגרי תואר שני ומעלה, שגילם אינו עולה על 32. הגשת מועמדות פתוחה עד סוף חודש מאי.