הצעת עבודה - משרד המדען הראשי במשרד המדע

יוני 7, 2017

דרוש.ה סטודנט.ית (תואר ראשון או שני) מוכשר.ת ושקדנ.ית לתפקיד של סיוע מדעי ליחידת מדעי הרוח והחברה באגף המדען הראשי.

היקף העבודה: 120-100 שעות חודשיות. שעות יחסית גמישות.

העבודה במשרד המדע והטכנולוגיה בירושלים ותכלול מפעם לפעם פגישות מחוץ למשרד.

עיקרה סיוע אדמיניסטרטיבי וארגוני – טיפול בקולות קוראים, הצעות מחקר, כנסים ופרויקטים ייחודיים, קשרי חוץ, ארגונים בינלאומיים ועוד.

הצעת עבודה בתחום הנחיית קבוצות

מאי 4, 2017

Part time Mediators/Facilitators needed for Jerusalem Project

Leonard Davis Institute for International Relations, Hebrew University and Israeli/Palestine Creative Research Initiative (IPCRI) is searching for part time mediators/facilitators for a Jerusalem EU project: "Building a Common Vision: Bottom up Engagement on the Future of Jerusalem”.

משרה בינלאומית - לבוגרי תואר שני באוניברסיטה

אפריל 27, 2017

משרה בינלאומית מרתקת בבייג'ין:

אחרי תכניות ותיקות של הבנק העולמי ובנקים לפיתוח נוספים מרחבי העולם, גם הבנק האסייני לפיתוח משיק תכנית Young Professionals משלו. למחזור הראשון של התכנית ייבחרו 8-12 מועמדים, לא יותר ממועמד אחד מכל מדינה. המועמדים שייבחרו יזכו לקחת חלק במוסד פיננסי בינלאומי ענק המבצע פרויקטים לפיתוח בינלאומי ברחבי העולם, ונמצא עדיין בשלבי הקמה והתעצבות. התכנית מיועדת לבוגרי תואר שני ומעלה, שגילם אינו עולה על 32. הגשת מועמדות פתוחה עד סוף חודש מאי.

אירוע "קשרי תרבות בצלו של עימות" במוזיאון ישראל

דצמבר 26, 2016

בתאריך 3/1/17 יתקיים במוזיאון ישראל אירוע "קשרי תרבות בצלו של עימות",  לרגל נעילת התערוכה "יציאת מצרים השנייה".

המוזיאון ישמח להזמין את הסטודנטים ממרכז שוויץ לחקר סכסוכים לערב המוקדש למקומה של מצרים בתרבות הישראלית.

באירוע זה ישתתפו וידברו ד"ר רחל צרפתי, אוצרת התערוכה, פרופ' אלי פודה מהאוניברסיטה העברית, הסופרת אורלי קסטל בלום, וחוקר הקולנוע המצרי איל שגיא ביז'אווי.

האירוע יתקיים באודיטוריום שפרינגר ויחל בשעה 19:00

המחיר לסטודנטים הינו 55 ₪ וכולל ביקור במוזיאון ובתערוכות החדשות משעה 16:00

נפתחה ההרשמה לסמסטר ב' בתכנית לחקר סכסוכים

דצמבר 21, 2016

התכנית לחקר סכסוכים שמחה לפתוח את ההרשמה לסמסטר ב'

מועמדים המעוניינים להירשם לתכנית לחקר סכסוכים ולהשלים את לימודיהם בשלושה סמסטרים (עד סוף שנת הלימודים תשע"ח) יכולים להירשם כעת ולהתחיל ללמוד בתאריך 27.2.17

את הרישום יש לבצע ראשית דרך אתר הרישום לאוניברסיטה http://info.huji.ac.il/

תנאי קבלה

דרישות התכנית:

רשאים להגיש מועמדות בוגרים שציון הגמר שלהם לבוגר הוא 85 לפחות.

חדש - תכנית בינ"ל במשפט בין-לאומי ויישוב סכסוכים

נובמבר 21, 2016

סוף סוף זה קרה, אושרה התכנית החדשה ב-"משפט בין-לאומי ויישוב סכסוכים"!

תכנית בינ"ל חדשה לתואר שני תיפתח בשנה"ל הבאה (תשע"ח), בשיתוף הפקולטה למשפטים ומרכז שוויץ לחקר סכסוכים, ניהולם ויישובם (בפקולטה למדעי החברה).

התכנית מיועדת לבוגרי תואר ראשון במשפטים, במדעי החברה, בחינוך או במזה"ת, שציונם הסופי הממוצע הוא 85 ומעלה. הלימודים כולם יועברו באנגלית, ולכן נדרשת רמת אנגלית שוטפת בקריאה, כתיבה ודיבור.

בתום שנת לימודים אחת (שני סמסטרים בהיקף לימודים של 32 נ"ז), יקבלו הסטודנטים תואר שני (M.A או L.L.M).